Rendeléskövetés
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Huawei Slider

Huawei tokok

Kiváló védelem Huawei modellekhez

Teljes kínálatunk

Válassza ki készülékének típusát!

Egyedi és személyes: az új Huawei védőtokok

Válasszon a különböző anyagok és kidolgozások közül

Telefontok Huawei készülékhez

Csak minőségre számíthat a Huawei-től – és ennek a tokra nézve is érvényesnek kell lennie. Válasszon mobiltelefon tokot Huawei mobiltelefonjához a CEWE-től, és tervezze meg mindössze néhány lépésben saját maga. Választhatja például kedvenc fotóját a gyerekekről vagy házi kedvencéről, de tájképpel is tervezheti a borítót – a döntés teljes egészében az Öné.

A kép kiválasztása után csak a tok anyagáról kell dönteni. A CEWE számos különböző védőtartót kínál a Huawei készülékéhez. A választék a szilikon tokoktól, a praktikus sideflip (oldalra nyíló flip) tokokig és a fából készült kemény tokokig terjed. Ezen kívül néhány termékhez többféle alapszín közül lehet választani.

Egyedülálló védelem Huawei P20 készüléknek

A Huawei P20 kettős Leica kamerával büszkélkedhet, és ideális segítőtárs mindazok számára, akik okostelefonjukkal kiváló fényképeket szeretnének készíteni. Válasszon olyan tokot Huawei mobiltelefonja számára, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek: akár vékony tokot, amely elfér a nadrágzsebben, vagy teljeskörű, körkörös védelmet biztosító sleeve tokot, ami a nagy felbontású kijelzőt is védi.

Huawei Mate 20: tervezze meg mobiltelefon tokját a CEWE -vel

A Huawei Mate 20 most még élesebb fotókat készít! Három Leica lencse helyezkedik el az okostelefon hátoldalán. Minden Huawei védőtokunk pontos kivágással illeszkedik a kamera lencséihez, és a kezelőgombokhoz, így a tartó ellenére bármikor használható. Az egyetlen kivétel a sleeve tok, mivel ebből ki kell venni a mobiltelefont, ha használni szeretné – ez az ideális megoldás mindazoknak, akik közvetlenül a kezükben szeretnék érezni a Huawei Mate 20 kiváló minőségű üvegburkolatát.

Ha szempontot jelent Önnek, hogy a lenyűgöző Twilight burkolatszín mindig látható legyen, akkor válasszon átlátszó szilikon tokot. Így a készülék nem karcolódik, de a mobiltelefon dizájnja gyakorlatilag teljesen látható marad.