Ingyen házhoz szállítás 10.000 Ft rendelési érték felett: használja az INGYENSZALLITAS kuponkódot!

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Szállítási módok

A szállítást szakértő partnereinkkel végeztetjük.

Sok fényképes termékünket természetesen kérheti bolti átvétellel is és átveheti az üzletekben. A megrendelés során, a bejelentkezést/regisztrációt követően az üzletkereső funkció segítségével könnyedén kiválaszthatja az üzletet, ahol átveheti a fényképes terméket. Keresse meg és válassza ki a legközelebbi üzletet irányítószám vagy helységnév alapján!

Kivételek csupán az olyan termékek, melyeket méretüknél fogva nem lehet üzletben tárolni, elzárni. Pl. nagyobb fali dekorációk esetén lehet ez a helyzet. A lehetséges kézbesítési módokat az Árlistában találja. Itt tudja kiválasztani, hogy bolti átvételt szeretne vagy házhoz szállítást kér.

A megrendeléseket az üzletek három hónapig tárolják. Ahhoz, hogy el tudja hozni a rendelését az üzletből, ki kell nyomtatnia a megrendelés visszaigazolását, illetve szükséges lesz hozzá a személyi igazolvány. Ha egy Ön által megbízott személy megy érte az Ön csomagjáért, szüksége lesz az illetőnek egy megfelelő, írásbeli meghatalmazásra. Ha e mellett a kézbesítési mód mellett dönt, megrendelését kényelmesen ki tudja fizetni az üzlet kasszájánál. Mennyibe kerül a bolti átvétel? A bolti átvétel díja a csomag súlyától függetlenül bruttó 599 Ft.

Amennyiben üzletben történő átvétel módot jelölt, számlaigényét az átvétel előtt a partnerüzletben tudja jelezni. Üzletben történő átvétel esetén, utólag nem áll módunkban számlát kiállítani.

Csomagjainak biztonságos kézbesítése házhoz szállítással.
A sokéves tapasztalat és a szakértelem a garancia arra, hogy CEWE fényképes termékei biztonságosan és gyorsan kiszállításra kerülnek.

Szeretné otthon vagy a munkahelyén átvenni a megrendelt fényképes terméket? A megrendelés során válassza a kényelmes házhoz szállítást!

A fenntarthatóság és a környezetvédelem a GLS stratégiájának szerves része

 • Egyre szélesebb körben alkalmaz alternatív járműveket és városi logisztikai koncepciókat a csomagszállításban, és szállítási partnereinket is bevonja ezekbe a tevékenységekbe.

 • Folyamatosan korszerűsíti a csomagszállításra szolgáló járműparkot és a GLS vállalati személygépjárműveit, illetve gondoskodik ezek egyre környezetbarátabb üzemeléséről.

 • Folyamatosan csökkenti telephelyeiken a csomagmennyiséghez viszonyított erőforrás-fogyasztást, és környezetbarát telephelyek létrehozásába ruház be, pl. fotovoltaikus rendszerek alkalmazásával.

Partnerünk: GLS
Partnerünk elérhetőségei:
Telefonszám: +36-29-88-67-00
E-mail: info@gls-hungary.com

A GLS ügyfélszolgálata munkanapokon 7 és 20 óra között fogadja hívását.

 • Mikor történik a kiszállítás?
  A fényképes termékek az elkészülésüket követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. A GLS hétfőtől péntekig, munkaidőben kézbesít 8 és 17 óra között.

 • Hol találhatok meg bővebb információkat a csomagomról?
  Csomagkövetés » a GLS weboldalán elérhető csomagkeresés funkció a nap bármely szakában elérhető. A kereséshez szükséges csomagszámot a fényképes termék elkészülését visszaigazoló e-mailben találhatja meg. A keresést követően a csomagtörténet azonnal megjelenik – sikeres kézbesítés esetén az átvételi elismervénnyel együtt.

 • A kiszállítási napon nem tartózkodom a szállítási címen. Mi a teendő?
  Amennyiben változtatni szeretne a kiszállítás helyén, vagy időpontján, azt a kézbesítést megelőző munkanapon teheti meg a csomagom.eu weboldalon. A módosításhoz szükséges jelszót a GLS csomag információ visszaigazoló e-mailben találhatja meg.

 • 3 sikertelen kézbesítési próbálkozás után a csomag visszakerül a szolgáltatóhoz.

 • Mennyibe kerül a házhoz szállítás?
  A házhoz szállítás díja a csomag súlyától függetlenül bruttó 999 Ft.

 • Amennyiben megrendelésének értéke meghaladja a 10 000 Ft-ot, használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot és megrendelését ingyenesen veheti át! A kupon egy termékcsoportból történő, 10 000 Ft-ot meghaladó értékű megrendelés esetén használható fel. Más kedvezményekkel nem vonható össze.

» FONTOS: transzferköltség különböző termékkategóriák rendelése esetén különböző lehet. A transzferköltségeket itt találja«

Állandóan mozgásban van, nem tudja otthon átvenni a rendelését? Kérje megrendelését a FOXPOST csomagautomaták bármelyikébe!

A FoxPost Zrt. kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. Ezt bizonyítja az is, hogy 2023-ban elnyerték a Trade magazin Fenntarthatóság Szimbóluma díjat.

A Fenntarthatóság Szimbóluma versenyen olyan cégek és projektek részesülnek elismerésben, amelyek:

 • hozzájárulnak a karbonlábnyom csökkentéséhez,
 • a klímaváltozás elleni küzdelem támogatásához,
 • a körforgásos gazdaság szereplőinek nagyobb számához,
 • az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemhez,
 • és a hulladékkezelés hatékonyságának növeléséhez,
 • beleértve a környezetbarát csomagolóanyagok jelenlétének növelését.

Partnerünk elérhetőségei:
Telefonszám: +36 1 999 0369
E-mail: info@foxpost.hu
Weboldal: www.foxpost.hu

A FOXPOST ügyfélszolgálata munkanapokon 9 és 21 óra között fogadja hívását.

 • Mikor helyezik a csomagot az automatába?
  A fényképes termék az elkészülést követő munkanapon kerül elhelyezésre a csomagautomatába.

 • Hol találhatóak FOXPOST csomagautomaták?
  A FOXPOST csomagautomaták bevásárlóközpontokban érhetőek el. Országosan már 118 csomagautomata működik, mely szám csak folyamatosan bővül!

 • Milyen fényképes termékek kérhetőek FOXPOST csomagautomatába?
  Az elhelyezendő csomag maximum 60x36x62 cm nagyságú lehet.

 • Hogyan jutok hozzá a megrendelt fényképes termékhez?
  Mind online, mind a CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során könnyedén kiválaszthatja a legközelebbi FOXPOST csomagautomatát, az átvételi pont kereső segítségével. A kiválasztást követően kérjük, írja be a mobilszámát (Fontos: magyar mobil telefonszám, speciális karakter és szóköz nélkül pl. 06201234567) az adott mezőbe – ez eltérő lehet a regisztráció során megadott telefonszámtól. A csomag elhelyezéséről egy értesítő SMS-t és emailt fog kapni, benne a nyitókóddal, mellyel kinyithatja a csomagot rejtő automata ajtaját.

 • Mennyibe kerül a fényképes termékek átvétele a FOXPOST csomagautomatákból?
  Az átvétel díja bruttó 999 Ft.

Amennyiben megrendelésének értéke meghaladja a 10 000 Ft-ot, használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot és megrendelését ingyenesen veheti át! A kupon egy termékcsoportból történő, 10 000 Ft-ot meghaladó értékű megrendelés esetén használható fel. Más kedvezményekkel nem vonható össze.

» FONTOS: transzferköltség különböző termékkategóriák rendelése esetén «

Miért a CEWE?

Európa legkedveltebb fotószolgáltatója
100% elégedettségi garancia
Hétvégén is elérhető ügyfélszolgálat

Rendelkezésére állunk! Hívjon bennünket!

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei: 06-1-451-1088, hétfőtől vasárnapig: 8:00-17:00