Rendeléskövetés
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Fizetési lehetőségek

Az elérhető fizetési módok üzletenként változóak. Erről információkat közvetlenül az átvételi pontként kiválasztott üzlettől szerezhet.

Utánvét

Az utánvételi díj bruttó 200 Ft.

Utánvét választása esetén a megrendelt termékek árát a futár számára szükséges kifizetni a rendelés kézbesítésekor, a szállítási díjjal és az utánvételi díjjal együtt. A fizetési mód kiválasztásával számlázási címtől eltérő szállítás cím megadása nem lehetséges.

Bankkártya

A bankkártyás fizetés mind online, mind Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során is lehetséges - kizárólag bankok által kibocsátott Visa és Mastercard kártyák használatával. Az összeg levonása a számláról a fényképes termék tényleges gyártása után történik meg, nem a rendelés leadás pillanatában. Amennyiben megrendelése sikertelen az összeg csak zárolva lesz a számláján, nem kerül levonásra. Ezen fizetési mód kiválasztásával lehetősége van a számlázási címtől eltérő szállítási címet beállítani.

Utánvét

Az utánvételi díj bruttó 200 Ft.

Utánvét választása esetén a megrendelt termék árát a helyszínen, bankkártya terminálon keresztül egyenlítheti ki a szállítási díjjal és az utánvételi díjjal együtt.

Bankkártya

A bankkártyás fizetés mind online, mind Fotóvilág rendelőszoftverrel történő rendelés során is lehetséges - Visa és Mastercard kártyák használatával. Az összeg levonása a számláról a fényképes termék tényleges gyártása után történik meg, nem a rendelés leadás pillanatában. Amennyiben megrendelése sikertelen az összeg csak zárolva lesz a számláján, nem kerül levonásra.