Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Kiváló minőség

Termékeinket és szolgáltatásainkat rendszeresen független vállalat által végzett tesztelésnek vetjük alá, így biztosítva a kiváló minőség fenntartását.

Nemzetközi díjaink

2023-ban a CEWE ismét elnyerte a TIPA World Award díjat a 100%-ban újrahasznosított klasszikus matt papír felhasználásával készült CEWE FOTÓKÖNYVÉRT.

2022-ben a CEWE ismét elnyerte a TIPA-díjat a CEWE FOTÓKÖNYV személyre szabott tokjával "Legjobb fotószolgáltató" kategóriában.

2021-es: Szintén 2021-ben „A legjobb azonnali fotókidolgozás rendszere“ kategóriában is győztes a CEWE Azonnali fotókidolgozás rendszere

2020-ban is a CEWE győzött a „Legjobb fotónyomtatási szolgáltatás” kategóriában. A bőr és vászon borítású CEWE FOTÓKÖNYV kitüntetésben részesült.

A világ minden tájáról származó neves fotómagazinok 30 szerkesztője választotta ki a TIPA World Awards 2019 győztesét. A CEWE hexxas lett a legjobb a "Legjobb fotószolgáltató" kategóriában.

A CEWE FOTÓKÖNYV Pure 2019-ben elnyerte a rangos EISA díjat.

Kiváló minőség

"Legjobb fotószolgáltató" kategóriában TIPA Word Awards díjat nyert a CEWE a CEWE FOTÓKÖNYV effektlakkozott borítójával.