Újabb rangos elismerést kaptunk, ismét nemzetközi zsűri díjazta a CEWÉT – EISA díjas a CEWE Fotóvilág alkalmazás

Legyen szó nyaralásról, családi ünnepekről vagy hétvégi baráti összejövetelről – napjainkban rengeteg fotó készül okostelefonnal. Az IOS és Android rendszereken is elérhető CEWE Fotóvilág applikációval ezek egyszerűn, néhány kattintással rendezhetőek gyönyörű CEWE FOTÓKÖNYVBE. Az alkalmazás gyors és intuitív kezelhetősége meggyőzte az Expert Imaging and Sound Association – röviden EISA – tagjait is: a CEWE Fotóvilág alkalmazás a legjobb fotószolgáltatóként érdemelt „Photo Service“ kategóriában „Best Product 2021-2022″ díjat.

A fotókkal való kreativitást egyre egyszerűbb manapság mobilról is megélni: az okostelefonon vagy tableten található CEWE Fotóvilág alkalmazáson keresztül már néhány kattintással kiváló minőségű fotótermékek, például CEWE FOTÓKÖNYVEK, naptárak, fali dekorációk vagy egyedi mobiltelefon tokok is tervezhetőek. Függetlenül attól, hogy otthonról, nyaralás közben, vagy akár úton hazafelé: az alkalmazás felhasználói sokféle elrendezési sablon közül választhatnak, de kiélhetik saját kreativitásukat is. A fényképek egy mesterséges intelligencia segítségével kerülnek kiválasztásra a készülékről, a többi lépést – beleértve az ésszerű sorrendbe helyezést, és a különböző elrendezési javaslatok összeállítását – a CEWE Fotóvilág alkalmazás automatikusan végzi el.

EISA díj: az innováció és a felhasználóbarát fejlesztések elismerése

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a CEWE Fotóvilág alkalmazást tökéletesen ügyfeleink igényeire tudjuk szabni. Az EISA díj nagyszerű megerősítése annak, hogy applikációnk továbbfejlesztésével, és az innovációkra való összpontosítással a helyes úton járunk” – mondta Dr. Reiner Fageth Úr, a CEWE igazgatótanácsának technológiáért, kutatásért és fejlesztésért felelős tagja. „Az applikáció által összeállított javaslatok természetesen utólag is szerkeszthetőek, de a termékek, például egy CEWE FOTÓKÖNYV oldalanként, saját kreativitással is elkészíthetőek” – mondja Fageth.

A CEWE Fotóvilág alkalmazás nem csak praktikus, de jelentősen felgyorsítja a fotók kiválasztásának folyamatát is, miközben a felhasználó mindent személyre szabhat – olvasható az EISA hivatalos indoklásában. A nyomtatási eredmény minősége pedig ugyanolyan magas színvonalú, mint a hagyományos CEWE FOTÓKÖNYVEK esetében.

Az EISA Awards az egyik legrangosabb elismerés, amelyet a Szövetség évente ítél oda a szerinte legjobb technikai termékekért. Míg korábban a zsűri tagjai kizárólag Európából érkeztek, a 16 tagú zsűriben most már Ázsia, Ausztrália és az Egyesült Államok is képviselteti magát.

Fedezze fel termékeinket és alkalmazásunkat!