Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Annika és Mathias Koch utazási bloggerek egy évkönyvben örökítették meg az év legszebb momentumait.

Szerkesztési tippek

Inspiráló utazási évkönyv egyenesen az „álomcsapattól”

Annika és Mathias Koch imádnak utazni és fotózni, olyannyira, hogy utazásról utazásra egyre professzionálisabb képeket készítenek. A nagyobb utakról évek óta CEWE FOTÓKÖNYVET alkotnak. A 2018-as évről egy évkönyvet állítottak össze, amelyben januártól decemberig minden utazásuk szerepel. Az XL CEWE FOTÓKÖNYV formátumot választották, extra matt fotópapírral. A fotókönyv alakjának hála, a kreativitásuk szárnyalhat az oldalak kialakítása során.

Ezzel a fotókönyvvel az volt a célunk, hogy a gyönyörű képek kerüljenek fókuszba anélkül, hogy túl sok dizájnnal fednénk őket.

Annika Koch

„Ugyanakkor ez az évkönyv a személyes emlékeinket is megörökíti, ezért az elrendezést és dizájnt nem formálisra, hanem vidám stílusúra alkottuk meg” – magyarázza Annika. Inspirálódjon a páros utazási évkönyvéből, és készítse el sajátját. Íme néhány gondolat az elrendezésről, amely az Ön utazási fotókönyvéhez is hasznos lehet.

Hagyjunk egy kis helyet

Mivel a fotók nagyon színesek, Annika és Mathias a letisztult fehér dizájn mellett döntött. A tér ilyen módon történő szabadon hagyása fontos elrendezési elv, amelytől a fotókönyv nagyon professzionális lesz.

Az „álomcsapat” ragyogó pillanatokat mutat be nekünk: Annika és Mathias Koch egy évnyi utazásukat örökítették meg egy effektlakkozott XL CEWE FOTÓKÖNYVBEN.
Az „álomcsapat” ragyogó pillanatokat mutat be: Annika és Mathias Koch egy évnyi utazásukat örökítették meg egy effektlakkozott XL CEWE FOTÓKÖNYVBEN.
Készítse el CEWE FOTÓKÖNYVÉT

Fotózás az üveggömbbel

A könyvben több helyen is talál üveggömbbel készült fotókat, amelyben szépséges helyek és tájak tükröződnek, például a Neuschwanstein kastély és az Eiffel-torony. Az üveggömböt a kamera elé vagy a padlóra helyezik, hogy a háttér tükröződjön benne. Ezzel a fotóötlettel Annika és Mathias egy olyan elemet hozott létre, amelyet az egész utazási évkönyvben dizájnelemként használnak. Ez a dizájn többször is felbukkan főcímként, félkör vagy teljes kör formájában.

Neuschwanstein kastélya tükröződik az üveggömbön.
Harmonikus színek és részletgazdagság: az olyan különleges trükkökkel, mint az üveggömbbel tükrözés, izgalmas képvilágú fotókat kaphatunk.

Szoftver tipp:

A borítón lévő félkör alakú vágás valójában a képre helyezett kerek, fehér színű clipart. Ezeket a rendelőszoftverben a „design” menüben a clipartok között találja, specifikusan az alakzatok kategóriában. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott alakzat színe megegyezik a CEWE FOTÓKÖNYV hátterével is.

Betűtípusok: A kevesebb néha több

A bal oldal egy igazi retró kép hangulatát tükrözi vissza. A harmonikus megjelenést a bal oldali szöveg és a főcím játékos betűtípusa biztosítja. Kochék a teljes könyvben csak kétféle betűtípust használnak: egy dinamikus, játékos stílust a címsorokhoz, illetve egy olvasható, „serif” betűtípust a szöveghez. Ebben a fotókönyvben pedig mindketten megörökítették az utazásaikhoz fűződő emlékeiket.

A dupla oldalakon lévő fotóegyüttestől a fotókönyv harmonikusabbá válik.
A dupla oldalakon lévő fotóegyüttestől a fotókönyv harmonikusabbá válik.

Használja a gyönyörű fényeket – hosszú expozíciós idővel

Sok fotó napfelkeltekor vagy napnyugtakor készül, amikor a fény lágyabb, mint fényes nappal. Ezért néhány fotót a gyakorlott fotósok hosszú expozíciós idővel készítenek. A fotókönyvben ezek a motívumok lágyabbá teszik a dizájnt, néhány nagyon élénk motívum ellenére.

A hosszú expozíció beállítást használva a mozgó vízesés látszólag lágy, elmosódó víztömegnek tűnik.
A hosszú expozíció beállítást használva a mozgó vízesés látszólag lágy, elmosódó víztömegnek tűnik.

Adjunk teret a kiemeléseknek

A különleges fotóknak hagyni kell, hogy hatást gyakoroljanak ránk, ezért érdemes számukra nagy helyet biztosítani. Kétoldalanként pár motívumot használjunk, és próbáljuk a színeket összehangolni. A fehér kör, amelyet az üveggömb ihletett, az egész könyvben megjelenő dizájnelem. A játékos betűtípussal együtt feldobja a sötétebb árnyalatú motívumokat.

A képek szimmetriája harmóniát teremt a dupla oldalon.
A képek szimmetriája harmóniát teremt a dupla oldalon.

A dupla oldalak szimmetriája

Ezen a dupla oldalon a fotók geometriai elrendezése döntő szerepet játszik. A két szélső fotó átlósan mutat középre, míg a középső fotó függőleges irányú. Ez egyszerre teremt szimmetriát és összhangot a dupla oldalon.

Annika és Mathias Koch sokat utaznak, és szívesen megosztják Önnel élményeiket a blogjukon és az Instagramon.
Annika és Mathias Koch sokat vannak úton, és szívesen megosztják Önnel élményeiket a blogjukon és az Instagramon.

Annika és Mathias Koch szeretnek világot látni, az utazási élményeiket pedig szívesen megosztják másokkal. Olvasson többet kalandjaikról az utazási blogjukon, és kövesse Annika és Mathias Instagram oldalát a csodás képekért.

Jó szórakozást a tervezéshez! A CEWE csapata