Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy CEWE FOTÓKÖNYV, amelyet a „Travel Destinations” könyvsablonnal terveztek, kinyitva fekszik egy szürke takarón, amely egy bézs színű kanapén pihen. A belső oldalakon egy nyaraló család látható, amint éppen strandolnak.

Tervezési tipp

„Travel Destinations” – Scrapbook stílusú könyvsablon

Rögzítse az utazási emlékeit scrapbook stílusban – gyors és egyszerű, hála az új „Travel Destinations” könyvsablonunknak. A prémium könyvsablon mostantól minden formátumban elérhető, így bármilyen fotókönyv szerkesztéséhez felhasználhatja.

A CEWE Fotóvilág szoftverben a CEWE FOTÓKÖNYV könyvsablonjainkkal pillanatok alatt egy igazán kreatív és különleges könyvet hozhat létre. A „Travel Destinations” utazási könyvsablonnal könnyedén és egyedi módon örökítheti meg utazási pillanatait scrapbook stílusban.

Kezdjük a szerkesztést egy kreatív borítóval

Egy CEWE FOTÓKÖNYV borítója az „Travel Destinations” könyvsablonnal egy fehér komódon fekszik, amelyen egy kerámia doboz és egy növény található. A CEWE FOTÓKÖNYV borítóján egy olasz utcán sétáló család látható.
A borító részletgazdag elemei igazi szemet gyönyörködtető alkotássá teszik a fotókönyvet.
Készítse el saját CEWE FOTÓKÖNYVÉT

A tervezés során három variáció közül választhat sablont a borítóhoz. Ezek megtekintéséhez vigye az egeret a „Travel Destinations” könyvsablon fölé a szerkesztőben, amíg megjelenik a „Oldalsablonok megjelenítése” szöveg. Ha erre kattint, megjelenik a három borító. Mindegyik kombinálja a fotókat, a szöveget és a scrapbook stílusú grafikai elemeket különböző módon és mértékben. A különféle komponensekkel való kreatív tervezés miatt a borító már önmagában is igazi látványosság lesz az utazásáról készült fotókönyvének.

Izgalmas elrendezési variációk

A „Travel Destinations” könyvsablonnal tervezett CEWE FOTÓKÖNYV nyitva fekszik egy fehér komódon. Az oldalak rózsaszínűek, fotóalbum stílusban készültek, és egy tengerparton nyaraló családot ábrázolnak.
17 sokoldalúan előre tervezett oldal, amelyek személyre szabhatóak.

Ha változatos tervezést szeretne, akkor a „Travel Destinations” könyvsablon pontosan az, amire szüksége van. 17 előre tervezett dupla oldallal hatalmas választékot kínál – és csak az Ön fotóira van szükség. Szinte mindent az Ön igényeihez igazíthat: színeket, méreteket, elhelyezéseket, sorrendet és sok más dolgot. Legyen az álló, fekvő vagy négyzet alakú – az új könyvsablon ráadásul minden CEWE FOTÓKÖNYV formátumhoz elérhető, és mindegyikhez egyedileg lett igazítva.

Felhasználóink így egy prémium könyvsablont könnyedén egyedi CEWE FOTÓKÖNYVVÉ alakíthatnak.

Melanie Steenwerth, a CEWE FOTÓKÖNYV dizájn menedzsere

Scrapbook stílus az egyedi megjelenésért

A „Travel Destinations” könyvsablonnal tervezett CEWE FOTÓKÖNYV jobb oldala fehér háttérret ábrázol. A képen egy kisfiú látható egy medencében.
Emelje ki utazási fotóit scrapbook stílussal.

Az új „Travel Destinations” könyvsablon egyik különlegessége a scrapbook stílusban készült elemek sokasága, amelyekkel új módon díszítheti fotóit. Különböző clipartok, mint például egy tape, vagyis ragasztószalag, egy könyvoldal, valamint a jellegzetes betűtípus adja meg a fotókönyv oldalának a kézzel készített scrapbookra jellemző hangulatát.

Keresse meg a megfelelő könyvsablont a CEWE Fotóvilág szoftverben

  1. Kezdje a sablonnal: Miután kiválasztotta a formátumot, a papírt és a borítót, válassza az „Egyénileg szerkeszthető” lehetőséget, asszisztens nélkül. Ekkor jelennek meg a különböző könyvsablonok, amelyek közül választhat.
  2. Válasszon ki egy könyvsablont, kattintson és „fogja meg”, majd húzza a sablont a munkaterületre. Az elrendezés a teljes könyvre alkalmazásra kerül.
  3. Töltsön le további sablonokat: A CEWE Fotóvilág szoftverben nem minden minta van előre telepítve. Nyomja meg a „További dizájnok” gombot, és válogasson kedvére az Önnek tetsző mintákból.
  4. Helyezze el a fényképeket és a szövegeket az oldalakon: Kattintson a „Fotók és videók” gombra a megfelelő tartalom kiválasztásához.

Az új „Travel Destinations” könyvsablonnal kreatív és inspiráló dizájnt biztosíthat az utazás pillanatainak – így az emlékei felejthetetlenné válnak a CEWE FOTÓKÖNYVVEL.

Jó szórakozást kíván a tervezéshez a CEWE csapata.

Inspirációk – ajándékötletek

Saját fotói felhasználásával