Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Több, fotómatricával díszített zsebkendő doboz látható egymásra halmozva.

Kreatív tippek esküvőre

Egyedi fényképes zsebkendős doboz

Megszólal a zene, az ajtó kinyílik, és a gyönyörű menyasszony a odalép jövendőbelijéhez: legkésőbb ekkor a legtöbb résztvevőnél elerednek az első örömkönnyek. De vajon minden minden vendégnél van kéznél zsebkendő? Egy saját tervezésű zsebkendősdobozzal optimálisan felkészülhet az esküvő érzelmes pillanataira, miközben elkerüli a műanyag csomagolás zavaróan recsegő zaját.

Amire szüksége lesz:

  • Fotómatrica
  • Fotókarton (A4-es méret, kb. 120 g)
  • Stancforma hajtott dobozhoz
  • Erős, de keskeny ajándékszalag
  • Kreatív olló
  • Zseb- vagy kozmetikai törlőkendő
  • Ceruza

1. lépés: Megtalálni a megfelelő motívumot.

Több fehér, egy szerelmes pár fotómatricáival díszített papírdoboz áll egymáson.
Keressen olyan közös fotót, amelyet mindketten szeretnek.

Az első lépés a saját esküvői motívum megtervezése: Keressen egy olyan fotót, amelyen Ön és partnere egy meghitt pillanatban látható. Néhány kattintással kiválaszthatja a képnek a matricára kerülő részleteit, és akár rövid szöveget is írhat, rövid szöveggel kísérve. A matricákat összeállíthatja a CEWE Fotóvilág szoftverben vagy online felületünkön.

2. lépés: A doboz stancformájának megrajzolása

Kézműves anyagok fekszenek a faasztalon. Egy fehér kartonra stancforma van rajzolva.
Rajzolja a fehér kartonra a stancformát.

Most jött el a barkácsolás ideje! A fotómatricákon kívül szüksége lesz ollóra, zsebkendőre, ajándékszalagra, fehér A4-es méretű kartonra és ceruzára. Töltse le a stancformát, és nyomtassa ki A4-es papírra a kívánt mennyiségben.

3. lépés: A karton kivágása és a doboz összeállítása

Kezek fehér kartont vágnak a vágási vonal mentén ollóval.
Vágja ki a kartont a rajzolt vonalak mentén.

Most óvatosan vágja ki a vastagabb vonalak mentén a megrajzolt formát az ollóval. A vékony vonalakat vágáskor hagyja figyelmen kívül, ezek a következő lépésben a doboz hajtogatásához szükségesek. tájékozódást szolgálják majd. A hajtogatás és összeillesztés adni fogja magát, természetesen, mesterséges ragasztó nélkül.

4. lépés: A doboz díszítése és megtöltése

Kezek zsebkendőt hajtogatnak.
Hajtogassa össze a zsebkendőket, majd töltse meg a dobozt velük.

Dobozunk ezzel szinte el is készült. Már csak fel kell díszíteni, és meg kell tölteni. A díszítéshez erős, de keskeny szalagot ajánlunk, melynek színét érdemes az esküvői dekoráció többi elemével összehangolni. Tekerje a szalagot kétszer az üres doboz köré, és zárja le egy kis szoros csomóval. Ha szükséges, rögzítse ragasztószalaggal, hogy ne csússzon el. Készítsen elő két-három szétterített zseb- vagy kozmetikai kendőt, helyezze őket egymásra, a közepüket gyűrje meg kisé, és tegye őket a dobozba. Ezután tegye rá a doboz fedelét, és húzza ki a felső kendő sarkát a nyíláson.

5. lépés: Az egyedi fotómatrica felragasztása

Kezek fotós matricát ragasztanak egy zsebkendős dobozra.
Ragassza a fotómatricát kartondobozra.

Már csak egy személyes fotómatrica hiányzik. Egyszerűen ragassza a matricát a zsebkendő dobozának elejére. A legjobban úgy néz ki, ha a matricát részben a szalag alá helyezi, felső részét pedig a szalag fölött rögzíti. Kész!

Szerkesztési tippektől a fotókönyv formátumokig

Így lesznek emlékei kézzelfoghatóak