Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Hajtogatott dobozt nyit egy kéz egy karácsonyi díszes asztalon.

Kreatív ötletek

Képről képre bontakozik ki barátságuk

A hozzánk legközelebb állókkal együtt vagyunk jóban rosszban. Ez idő alatt rengeteg fotó és pillanatfelvétel készül, amelyekből egyszerűen készíthet egyedi karácsonyi ajándékot. A leporellónak is nevezett hajtogatható könyv egy dobozban összegyűjti személyes fotóit, és szeretetteljes ajándékot jelenthet legjobb barátnőjének, vagy partnerének. A képeket egyszerűen kinyomtathatja egy Önhöz közeli CEWE fotóterminálnál.

Azonnali fotók, karton, olló, ragasztó, vonalzó, tollak, doboz, maszkoló szalag és bélyegző fekszik egy asztalon.
A Leporello dobozhoz 10 x 15 centiméteres, keretes azonnali fotókra van szüksége.

A leporellóhoz szükséges kellékek

 • keretes azonnali CEWE fotók (10 x 15 centiméter)
 • karton, kb. 90 x 90 centiméter
 • doboz
 • olló
 • ragasztó
 • vonalzó
 • betűbélyegző
 • ceruza
 • díszítő szalag
 • sniccer
 • csillogó karton.

Így készül

Két kéz ceruzával és vonalzóval vonalakat húz a fotók számára egy szürke kartonlapra.

Első lépésben ceruza és vonalzó segítségével rajzolja be a fényképek helyét, így garantálva, hogy elegendő helyük lesz a hajtogató könyvben. Laponként 11 x 16 centiméteres formátumot ajánlunk. Hogy hány fényképet szeretne a hajtogató könyvbe rakni, az teljesen Öntől függ.

Két kéz cikcakkba hajt egy kartonlapot.

A harmonikaszerű hatás elérésének érdekében felváltva hajtogassa az egyik lapot előre, a következőt pedig hátra. Ha az összeset megfelelő módon hajtotta, akkor egy cikcakk mintát kap.

Két kéz egy pengekéssel és vonalzóval egy azonnali fotót vág. A háttérben további fotók láthatók.

Távolítsa el a fehér széleket, hogy a fényképek tökéletesen illeszkedjenek a leporellóhoz. Ehhez egyszerűen helyezze a vonalzót a képre, és a késsel vágja le a fehér területeket. Egy megfelelő alátét megvédi az asztalát a karcolásoktól.

Két kéz két barátról készült képet ragaszt a leporellóra.

Ha a CEWE azonnali fotókat a leporellóhoz szükséges méretre vágta, akkor itt az idő beragasztani őket. Rendezze a kívánt sorrendbe a képeket, és ragassza fel őket. Hagyjon két-három lapot üresen a díszítések számára.

Két kéz "best friends" feliratot pecsétel az üres helyre.

Most következik a díszítés: betűbélyegzővel írjon a szabad területekre olyan rövid üzeneteket vagy szavakat, mint például „best friends”. A díszítőszalag és a csillogó kartonból készült szív scrapbookos megjelenést kölcsönöz a hajtogató könyvnek. A szalaggal készítsen a legfelső lapra egy kis fület, aminél fogva a leporelló nyitható.

Hozzáillő csomagolás

A kész leporelló kibontva fekszik egy asztalon.
A megfelelő dobozzal leporellója egészen egyedi karácsonyi ajándékká válik.

A harmonikahatás kiemeléséhez a könyvének a megfelelő csomagolásra lesz szüksége. Olyan dobozt javaslunk, ami valamivel nagyobb, mint a leporelló, hogy az összehajtogatott oldalakat egyszerűen ki lehessen húzni. Kösse át a dobozt egy karácsonyi szalaggal, és kész is az egyedi ajándék!

Sok örömet kívánunk a barkácsoláshoz!