Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Őrizze meg családja történetét saját CEWE FOTÓKÖNYVÉBEN

Fotókönyv-inspiráció

Őrizze meg családja történetét a lehető legszebb formában!

Egy antik ékszer, bútor vagy lemezgyűjtemény – egytől egyig olyan családi ereklye lehet, amihez valami egészen kivételes kapcsolat fűz minket. És persze ott van az a rengeteg családi fénykép! Most mutatunk valamit, aminél jobban semmi sem meséli el a történeteket!

Közeli kép a családfa-fotókönyvről

Miben más egy családi fotókönyv, mint egy fényképes ládika?

Egy gyors kattintás és egy szemvillanás alatt el is illan a pillanat, meg is feledkezünk a képekről. De ennek nem kell így lennie, élményeivel sokkal jobb is történhet, minthogy készülékein rejtőzve, vagy egymáson hánykolódva tárolja azokat! Saját családi CEWE FOTÓKÖNYVE méltó helye lesz azoknak a pillanatoknak, amelyekre mindig szeretne emlékezni!

A gyönyörű, lapozható oldalak nemcsak a szeretteit ábrázoló képeket teszik rendezetté, hanem a személyes történeteknek is teret engednek, így téve azokat is maradandóvá.

Kisgyerekek nézegetik a családi fotókönyvet

Mesélje el, hogyan találkoztak a nagyszülei. A fényképekkel tarkított oldalakkal be is járhatja azokat a helyeket, ahol randevúztak. A testvérektől sem maradhatnak el a vicces gyerekkori történetek! Csodálatosabb születésnapi meglepetést elképzelni sem lehet, mint egy ennyire személyes, ennyi élettel teli CEWE FOTÓKÖNYV!

Van még pár ötletünk családi fotókönyvéhez!

Ez a könyv, nem csak egy lapozható családfa lesz, hiszen a nevek és az arcok mögött egyedi történetek vannak, mesélje el mindenkiét!

Egy édesanya és a fia nézegetik személyes fényképalbumukat

Ez most meglepő lesz, de szórakoztató is, bízzon bennünk! Adjon a családi eseményeken a gyerekek kezébe egy olcsóbb, könnyen kezelhető, kompakt fényképezőgépet! Nem is kell győzködni a rosszcsontokat, pillanatok alatt „partifotósként” olvadnak be a felnőttek közé. Mással nem is tudná jobban lekötni őket, nagyon fogják élvezni! A felvételek által elénk tárul a gyerekek által látott világ, aminek külön-külön is érdemes albumot szentelni. Ajándékozza a látogatások alkalmával a rokonoknak, odáig lesznek érte!

Most jön a kedvenc részünk, a tervezés

Töltse meg CEWE FOTÓKÖNYVÉT a legviccesebb képekkel, adjon az oldalaknak hagyományos családfa dizájnt, és készítsen köszöntő ajándékot a legújabb családtagok részére. Egy biztos, a tervezés a legnagyobb móka! A szerkesztést a Krónika kategória Régi fotóalbum nevű sablonjával tesszük még könnyebbé, amit persze tetszés szerint átszerkeszthet!

Próbálja ki a sablont, és módosítsa ízlése szerint!

Tökéletes lesz a szülők, nagyszülők közelgő házassági évfordulójára! A sablonon belüli hagyományos elrendezés illeszkedik a régies hangulathoz, az oldalak stílusa pedig szépen kiemeli a fekete-fehér képeket. Felül helyet adtunk a rövid szövegeknek, így könnyebb felidézni, mikor és hol készült a fotó, kiket láthatunk rajta, mi történt éppen.

Fekete-fehér fotókönyv, amely az idősebb családtagokat mutatja be

A CEWE Fotóvilág szoftver hatalmas segítség lesz a tervezésben! Beugrott még egy történet, vagy kimaradt néhány fotó? Csupán mentse el a folyamatban lévő projektjét, és folytassa később. Így lehetősége van újabb képek, beszámolók összegyűjtésére. Nem kell attól tartania, hogy zsúfolttá válnak az oldalak, hiszen a könyv formátumát, oldalszámát is növelheti. Ha pedig időközben más papírtípusra esne a választása, pár kattintással másikra válthat.

Felejthetetlen emlékek generációkon át

Miután elkészült, egy leírhatatlan érzés önti majd el, és mindenkivel meg szeretné osztani CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Miért is ne? Annyi példányban készítjük el Önnek, amennyiben csak szeretné! Csupán állítsa át a mennyiséget, hogy mindenkihez eljuthasson alkotása! Korunkban, amikor a digitális technológia kerül előtérbe, egy kézzel fogható, fényképes családi fotókönyvre felbecsülhetetlen értékű kincsként tekint majd a család összes tagja!

Kezdje el a szerkesztést, merüljön el a nosztalgiázás és az alkotás örömében!