Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Egy nő mobiltelefonjával a néző irányába fényképez. A mobiltelefont tok védi, amin anya és lánya együtt nevetnek a kamerába.

Kreatív tippek

Köszönöm, Anya! Telefontok „Best mum" dizájnnal!

Szerző: Nico Lindner

Praktikus védelem minden telefonhoz: egy fényképes mobiltok segít átvészelni a mindennapokat. Az anyák napjára megálmodott dizájn kialakítása során igyekeztünk a védelmet és az esztétikát ízlésesen egyesíteni.

Az Édesanyáknak szóló feliratokat ne csak anyák napján vagy születésnapon válassza, hanem bármikor, amikor fontosnak érzi neki elmondani és megmutatni, hogy mit jelent Önnek!

Milyen az optimális fotó? Milyen feltételeknek feleljen meg a kép? A következőkben ehhez próbálunk segítséget adni, de a legfontosabb, mint minden ajándéknál, hogy szívvel lélekkel készüljön, és egyedi legyen!

A megfelelő fotó kiválasztása: a portréformátum az igazi

Három különböző típusú mobiltelefontok van az asztalon, mindegyiken ugyanaz az anya-lánya pár látható. A bal felső sarokban virágcsokor látható.
Először egy közös fotózás, majd a meglepetés fotóajándék formájában: ha tud, rendezzen előre egy apró, de kedves fotóstalálkozót. Általános szabály, hogy a képek portréformátumban készüljenek – az álló képek csodálatos alapot adnak egy mobiltelefon tok díszítéséhez.

A mobiltokok díszítéséhez inkább álló formátumú felvételeket ajánljunk, nem csak a telefon formátuma miatt, de a készüléket többször használjuk, vagy tároljuk álló helyzetben. A tokra kerülő álló képek így jobban érvényesülnek.

Lehetősége volt korábban édesanyjával közös szelfit készíteni? Az lesz csak a meglepetés, ha kiderül, hogy mire használta közös fotójukat!

Ne keseredjen el, ha nincs aktuális közös fotójuk: higgye el, Édesanyja egy korábbi képnek is örülni fog! Akkor se csüggedjen, ha csak fekvő képeket talál: a szívből jövő, emlékezetes motívum a legfontosabb ebben az esetben is!

Szerkesztés: „Best mom“ dizájnban

Egy nő ül az asztalnál, telefontokkal a kezében, amelyen anya és lánya látható. A fénykép felső részén egy csokor virág található.
A legtöbb esetben a kamerakivágás a tok felső részén található. Ezt érdemes már a fotó kiválasztása során figyelembe venni.

A fentiek alapján mobiltokok esetén inkább az álló formátumot javasoljuk. Ha mégis fekvő elrendezést választ, figyeljen arra, hogy kedvenc motívuma körül legyen elegendő hely, hiszen előfordulhat, hogy a képet kissé igazítania kell, hogy ne kerüljön fontos rész a kivágások helyére.

A „Best mom" dizájnt megtalálja dizájnjaink alatt, de a feliratok eszközzel, izgalmas betűtípusokkal bármilyen személyes üzenettel díszítheti a tokot.

A kép közepén egy asztalon fekvő mobiltelefon tok látható. A borítót a szívbe helyezett „Legjobb anya" üzenet díszíti. díszítette. A bal oldalon egy fotókönyv és fotók láthatók.
„Best mom" dizájnunk a csodálatos anyák napi ajándék egyik fontos összetevője.

A csomagolás: hab a tortán

Egy női kéz rózsaszín szalagot erősít a csomagoláshoz
Megfelelő keret: a mobiltelefon tokhoz illő ajándékcsomagolás, amelyet személyes üzenet és egy masni díszít. Alternatív megoldásként választhat egy zsinórt is, például természetes barna fonalból.

A tökéletes összhangot az ajándékcsomagolás koronázhatja meg: keressen az Ön által választott dizájnhoz színben illő csomagolópapírt és ajándékszalagot!

A hab lehet a tortán, ha személyes üdvözletét egy retró fotóra írva adja át! A polaroid stílusú fotók elegendő helyet kínálnak kézzel írt szavainak is!

Fenti ötleteink ötvözésével személyes emlékekeivel mutathatja meg Édesanyjának szeretetét. Sok örömet kívánunk az ajándékhoz - és kellemes időtöltést édesanyjával!