Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Utazási fotókönyvek

Ha volt már olyan szerencsés, hogy elutazhatott egy különleges helyre, biztosan rengeteg mesélnivaló emléke akad, melyeket szívesen megosztana szeretteivel. Az utazási fotókönyv keretet ad a megélt csodálatos élményeknek. Bárhol nyitja ki a könyvet, történetbe botlik, amit öröm lesz újra és újra felidézni.

Egy CEWE FOTÓKÖNYV több, mint csupán képek egymás mellé rendezése. Ez a művészi alkotás lehetővé teszi, hogy történeteket meséljen az utazásokról. A fotók, a szövegek és a különleges elrendezés kombinációja által olyan fotókönyvet hozhat létre, amely magával ragadja az embert, és elrepíti őt távoli tájak varázslatos világába.

Fedezze fel különleges sablonjainkat, clipartjainkat, fotópapírjainkat, és alkosson egyedi emlékeket.

Megszerkesztem

Kalandos út, látványos oldalak

Díjnyertes szoftverünk, a CEWE Fotóvilág szoftver tele van háttérmintákkal, sablonokkal, clipartokkal, melyek használatával könnyedén összeállíthatja utazási fotókönyvét. Sokan azonban szeretnek kísérletezgetni a formákkal, elrendezésekkel, elemekkel, a saját útjukat járják, ahogyan utazásaik során is inkább az ismeretlen tájakat keresik, ehhez azonban idő kell. A szoftver praktikus funkciója: elmentheti aktuálisan szerkesztett fotókönyvét, így bármikor visszatérhet hozzá.

Ne feledjük azonban a másik tábort sem, akik minden alkalmat megragadnak arra, hogy időt spóroljanak. Ön is inkább ebbe a csoportba tartozik? Akkor az ingyenes CEWE mobilalkalmazás lesz a barátja, mely segítségével akár már az út alatt szerkesztheti fotókönyvét, utazási naplóját, az élményeket akár azonnal írhatja is az oldalakra.

Elkezdem a szerkesztést

Egyszerű, mint a karikacsapás: készítse el saját CEWE utazási fotókönyvét

Egy utazási fotókönyv létrehozása rendkívül egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy egy modern, személyre szabott fotókönyvet hozzon létre.

1. Töltse le rendelőszoftverünket

Töltse le ingyenes, díjnyertes fotókönyvszerkesztőnket, a CEWE Fotóvilág szoftvert.

2. Töltse fel fotóit

Hívja be a szoftverbe fényképeit a számítógépéről, telefonjáról vagy a CEWE myPhotos-ból.

3. Válasszon könyvméretet és stílust

Tekintse meg teljes fotókönyvkínálatunkat, és válassza ki a tökéletes méretet.

4. Tervezés és testreszabás

Testre szabhatja az oldakat, hogy személyes jelleget adjon saját fotókönyvének.

5. Már csak át kell venni

Új fotókönyvét speciális laboratóriumunkban nyomtatjuk ki, és akár az Ön ajtajáig szállítjuk, hogy évtizedekig gyönyörködhessenek benne.

3 hasznos tipp az utazáshoz

Az utazás és a fényképezés kéz a kézben jár. Ha a kalandozás minden percét szeretné megörökíteni emlékezetes felvételekkel , akkor érdemes pár dolgot szem előtt tartania.

Készüljön fel a meglepetésekre

Gyakran nem gondol az ember arra, hogy az út során bizony nem akkor botlik konnektorba, amikor éppen szüksége van rá. A telefonok gyorsabban merülnek az állandó fotózástól, videózástól, sokszor egy teljes napot sem bírnak ki az aksik. Ilyenkor jön jól a powerbank.

Keresse a szokatlan perspektívákat

Utazás előtt végezzünk kutatómunkát az úti célokról és a programokról. Így nem csak tartalmasabban tölthetjük el a nyaralást, de annak megörökítésére is kiváló ötleteket találhatunk. A helyszíneket próbálja meg különböző szögekből lefotózni, szokatlan kompozíciókban.

Segít a felhőszolgáltatás

Nincs is annál fájóbb, mint amikor a megörökített élmények kárba vesznek, például egy leejtett mobil miatt . A CEWE myPhotos felhőszolgáltatásában közel 5000 db fotót tud tárolni. Mentse ide fotóit amint csak lehet, hogy bármilyen eszközről elérhetők legyenek.

Miért a CEWE?

Európa legkedveltebb fotószolgáltatója
100% elégedettségi garancia
Hétvégén is elérhető ügyfélszolgálat

Még több CEWE FOTÓKÖNYV téma...