CEWE FOTÓ App Rendelés gyorsan és egyszerűen
Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.
Fényképes puzzle
Fényképes puzzle
Fényképes puzzle
Fényképes puzzle
Fényképes puzzle

Fényképes puzzle

Egyedi fényképes puzzle saját fotójával

Darabról - darabra kirajzolódó emlékek - fényképes kirakóink a nagyszerű időtöltés mellett remek lehetőséget nyújtanak emlékeinek felidézésre.

  • Precíz vágástechnika
  • Erős anyag
  • Ragyogó színek
4990 Ft-tól *

Szerkesztés és rendelés

Rendeljen a CEWE-től!

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Rendelés a partnertől

Kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is.

Termékinformációk

Méret:

112 darabos (20 x 30 cm)

266 darabos (30 x 45 cm)

Anyag:

Fotókarton

Ajánlott felbontás:

3545 x 2535 Pixel

Figyelem!

Az apró darabok fulladásveszélyt jelenthetnek!

Felejthetetlen emlékek összerakása apró darabokból

Fényképes puzzle nyomtatása egyedi motívumokkal

Örökítsen meg különleges élményeket a fotókirakón

Készítsen rendkívüli formátumú, csodálatos emlékeket. Az egyéni, fotós kirakóval nemcsak a mintát tervezheti meg saját maga. Bármikor újra összerakhatja, és újra és újra életre keltheti az egyedülálló emlékeket. A saját tervezésű puzzle ideális arra, hogy összehozza a családot és a barátokat egy játékestére. A hozzá tartozó díszdobozzal a puzzle tökéletes ajándékötlet nagyszülőknek, nagynéniknek, nagybácsiknak és mindenkinek, akinek örömet okoz a kirakón lévő minta.

Készítsen saját kirakót kedvenc képeivel

A fotópuzzle minden eleme stabil és kiváló minőségben készül, így minden része tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és hosszú időn keresztül minőségi játékot garantál. A CEWE hozzá illő, szép kartondobozban szállítja a puzzle-kockákat, nehogy egy darab is elvesszen. Rakja össze időről-időre a személyes kirakójátékot, és idézze fel a szép családi kirándulás, a barátokkal eltöltött szórakoztató este emlékét vagy számtalan más élményt, amelynek képét az összeállított kirakójátékon látja.

Rendeljen kiváló minőségű fényképes puzzle-t a CEWE-től

A CEWE segítségével különlegesen könnyű megtervezni a saját puzzle-t. Először válassza ki, hogy hány darab kirakóból álljon a fotó-puzzle. Választhat például 112 vagy 266 darabos kirakót. Utána válassza ki a mintát. Használhat egyetlen fényképet is, de akár több képből is összeállíthatja a puzzle-t. Számos különböző elrendezési lehetőség közül választhat a tervezés során.

Kirakózás közben még nagyobb szórakozást garantál az 500, 1000 vagy 1500 darabos Ravensburger Puzzle. Ezeket a termékeket választva is Ön tervezheti meg személyes fotópuzzle játékának minden darabját.

Miután kiválasztotta a kívánt motívumot, a tervezés finomhangolása következik. A CEWE számtalan klipartot kínál ehhez, amelyekkel kiegészítheti a játékot. A klipartokat át is színezheti a kiválasztott fotó színvilágához passzolóan, de kereshet tematikus klipartokat – például virágokat, nap- vagy tengermintát, amelyek illenek a vakáció témájához. Az utolsó simítást a személyes szöveg, vagy a saját maga festette dizájnelemek adják termékének.