Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
06-1-451-1088

Felhasználói fiókom

Kérjük válasszon...
Kijelentkezéskor biztonsági okokból minden nem mentett projekt és kosara tartalma törlődik.

Lépésről lépésre az évkönyv készítésében: Hogyan hozza létre emlékeit a CEWE Fotóvilág segítségével

Kövesse egyszerű lépéseinket az évkönyv elkészítésében, és fedezze fel, hogyan válhatnak emlékei élővé a CEWE Fotóvilág segítségével. Számtalan testre szabási lehetőséggel és kreatív sablonokkal garantáltan egyedi évkönyvet alkothat, amely örökre megőrzi legkedvesebb pillanatait.

Amennyiben követte az előző cikket, fotói már a CEWE myPhotos rendszerében vannak, és készen állnak az évkönyv készítésének következő lépésére. A CEWE Fotóvilág program tökéletes eszköz az évkönyv elkészítéséhez, hiszen számtalan testre szabási lehetőséget kínál, hogy az emlékek pontosan olyan formában valósuljanak, ahogy Ön szeretné.

Fotókönyv választása

Nyissa meg a CEWE Fotóvilág szoftvert, ahol számtalan fotókönyv formátumot talál. Mi most fényképes évkönyvünkhöz az XL méretű négyzetes CEWE FOTÓKÖNYVET választottuk, amely ideális teret biztosít a képeknek. Ez a formátum tökéletesen alkalmas az évkönyvbe szánt képek és szövegek harmonikus elrendezésére.

A tervezés megkezdése

Döntse el, hogy évkönyvét milyen struktúra mentén szeretné felépíteni. Lehetősége van a hónapok, évszakok vagy fontos események szerint rendezni az oldalakat. Gondolja végig, hogy melyik szerkezet illik leginkább az Ön történetének elmeséléséhez.

Sablonok és elrendezések

A Fotóvilág szoftver kínálata között számos előre megtervezett könyvsablon és oldalelrendezés található, amelyek megkönnyítik az Ön munkáját. Választhat klasszikus, letisztult elrendezésektől kezdve, a játékos, kreatív kialakításokig. Ha az egyedi tervezést részesíti előnyben, akkor is érdemes sablonokat használni alapként, amelyekre saját kreativitását ráépítheti. Egy adott sablonnal kezdve, módosíthatja a képek elrendezését, méretét, hozzáadhatja vagy eltávolíthatja a képelemeket, hogy teljesen egyedi megjelenést alakítson ki.
Mi a „What a Year” sablont választottuk, mert tökéletes egy dinamikus és változatos év eseményeinek megörökítésére. Ezzel nem csupán egy keretet biztosítunk, hanem inspirációt is kapunk ahhoz, hogy kreatív ötleteinkkel egy személyre szabott, egyedi albumot hozzunk létre.

A könyvsablonok használatával pillanatok alatt elkészülhet a fotókönyv, de bátran alakítsa át, ha a fotói és elképzelése ezt megkívánja. Amikor évkönyvet szerkeszt a CEWE Fotóvilágban, a képek elrendezésével különleges hatást érhet el. Egy jól megválasztott, nagyméretű, kiemelt kép mellett több kisebb fotó elhelyezése dinamikát és vizuális érdeklődést kölcsönöz az oldalnak. Fontos, hogy az oldalak ne legyenek túlzsúfoltak, válassza ki a legemlékezetesebb képet, mint központi elemet, és rendezze köré a többit úgy, hogy támogassák a történetmesélést, és hangsúlyozzák az események atmoszféráját. Az oldalak egységes, de változatos struktúrája segíthet az olvasók figyelmének fenntartásában, miközben végiglapozzák a fotókönyvet.

Választhat a könyvsablonok közül is, akár csak egy dupla oldalra.

A következő lépésben hónapról hónapra, eseményről eseményre haladva rendezze a fotókat az évkönyvben. Figyelembe véve, hogy a minimum oldalszám 26, ezt követően négy oldalanként bővíthető a könyv. Amennyiben szöveges tartalmat is tervez elhelyezni, ügyeljen arra, hogy hagyjon elegendő helyet a szöveg számára. A szöveges tartalom hozzáadása értéket ad a képekhez, mesélve az azok mögötti történeteket. A részletes szövegszerkesztési útmutatót a sorozat következő részében találja.

Tipp: Miközben a CEWE Fotóvilágban dolgozik az évkönyvön, ne feledje, hogy a projektet mentheti és szinkronizálhatja a CEWE myPhotos rendszerével. Így, még a szerkesztés alatt is megoszthatja a könyvet családjával vagy barátaival, akik így betekintést nyerhetnek a munkafolyamatba és akár értékes visszajelzésekkel is szolgálhatnak. Ez a közös munka kiváló lehetőség arra, hogy a végső könyv mindenki számára különleges legyen.