CEWE Fotóvilág App Rendelés gyorsan és egyszerűen
Rendeléskövetés
Ügyfélszolgálat
a 06-1-451-1088-as telefonszámon.
Adventi naptár saját ajándékokkal tölthető Adventi naptár saját ajándékokkal tölthető Adventi naptár saját ajándékokkal tölthető

Saját ajándékokkal tölthető adventi naptár

Saját ajándékokkal tölthető adventi naptárunkkal az advent minden napját pici meglepetéssel ünnepelheti meg.

  • Minden ablak mögé saját apróság rejthető
  • Igazán nagy, 48 x 36 x 3,5 cm-es méret
  • Karácsonyi dizájnokkal szerkeszthető
Termékinformációk

Formátum:

48,0 x 36,0 x 3,5 cm

Anyag:

350 g/m²-Invercote-papír digitális nyomtatásban

Az ablakok mérete:

5,5 x 5,8 x 3,5 cm-től 10,0 x 13,5 x 3,5 cm-ig

Egyedi tartalmú adventi naptárak

Okozzon örömöt már karácsony előtt kis ajándékokkal

Vásároljon adventi naptárat a CEWÉTŐL és töltse meg Ön!

A karácsony előtti időszak még szebb lehet, ha minden nap egy kis ajándéknak örülhetünk. Az egyedileg megtervezett és feltöltött adventi naptárak ideálisak a várakozás lerövidítésére. A CEWÉNÉL gyorsan és egyszerűen megtervezheti és megrendelheti egyedi naptárát. Amire szüksége lesz, az a képek és 24 apró figyelmesség, amivel Ön feltöltheti az elkészült naptárát.

Az egyedi tartalmú adventi naptárak előnyei

A CEWÉNÉL a teljes rendelési folyamat egyszerű, időtakarékos és rengeteg dizájnlehetőséget biztosít. Néhány előnye az adventi naptárnak:

-megrendelheti naptárát álló és fekvő formátumban is -számos ünnepi témájú sablon -magas minőségű, matt nyomat -belső rekeszek az apró ajándékok tárolására. A 48 x 36 cm-es naptár különböző méretű ablakokkall rendelkezik, így változatos méretű ajándékok is elhelyezhetőek benne: -1 ablak 13 x 9,4 x 3,5 cm-es méretben -1 ablak 13 x 4,9 x 3,5 cm-es méretben -6 ablak 5,2 x 6 x 3,5 cm-es méretben -16 ablak 5,2 x 4,9 x 3,5 cm-es méretben

Egyedi tervezésű adventi naptárak. Ötletek a feltöltéshez

Az első apró ajándékok biztos gyorsan meglesznek: kedvenc csokoládé, kozmetikumok próbaverziói vagy apró ékszerek. Ha nincs minden ajtóra ötlete, akkor gondoljon például arra, hogy a megajándékozott mit szeret csinálni a szabadidejében. Egy szenvedélyes barkácsoló apró barkácseszközöknek, egy könyvbarát egy könyvjelzőnek, egy hobbiszakács egy különleges fűszernek biztosan örülni fog. De nem kell mindig megvásárolt dolognak lennie. Egy vers, egy rajz vagy egy rejtvény ugyanolyan örömet okozhat.