Rendeléskövetés
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Kreatív tippek

Szív alakú fotómágnesek: így készül egy tökéletes összeállítás

Azok az emberek, akik szeretik egymást, vonzzák egymást. Ugyanez vonatkozik szívmágneseinkre és bármilyen fémfelületre. Megmutatjuk, hogyan készíthet harmonikus egységet fotóiból és apró üzeneteiből.

Szívből jövő ajándékot keres évfordulóra, Valentin-napra vagy anyák napjára? A fotómágnes tökéletes választás. A saját fotóival kombinált kedves üzenetek egyszerre személyesek és praktikusak: jegyzeteket, képeslapokat és hasonló apróságokat rögzítenek a hűtőszekrényen, így minden pillantás örömforrást jelent. A 10 darabos fotómágnes szettet Online, vagy a CEWE Fotóvilág rendelőszoftveren keresztül lehet egyesével, lépésről-lépésre megszerkeszteni.

Szeretetteljes szavak, szeretetteljes tervezés

Hat darab szív alakú fotómágnes látható az asztalon. Négy mágnesen üzenetek vannak, az egyiken egy szív is van, a hatodikon egy szerelmes pár fotója jelenik meg, Balra tőlük csomagolópapírba becsomagolt ajándék látható. Ezen kívül egy virág nyúlik bele a képbe.
Keverje a romantikus clipartokat fotóival.

A fotómágnesek megtervezéséhez egyszerűen húzza személyes motívumait a fotóvilág szoftverben vagy az online konfigurátorban látható szív formára. Tegye változatossá a készletet, és némelyik mágnesre írjon kedves üzenetet egy divatos betűtípussal. A klipartok "szerelem" kategóriája alatt számos díszítési lehetőséget talál, amelyek méretét és színvilágát kedve szerint alakíthatja.

Minden fotómágnes egy egyedi darab

Egy női kézben fotómágnes fekszik, melyen "Szeretlek" felirat olvasható. Több mágnes fekszik alatta az asztalon, melyek szerelmespár fotókat ábrázolnak.
Tökéletesen egyedi: a fotómágneseket egyesével szerkesztheti.

A praktikus 10 darabos mágnes szettel egyszerre több embert is megörvendeztethet, hiszen minden szív külön-külön is megtervezhető. Ajándékozzon 1-2 különböző fotómágnest barátainak, rokonainak, testvéreinek és mindenkinek, aki fontos az Ön számára.

Válasszon csodálatos pillanatokra vagy helyszínekre emlékeztető felvételeket a 6 x 6 centiméter méretű mágnesekre. Legyen szó profi fotózásról, vagy egy, az legutóbbi kiránduláson átélt vicces pillanatról – gondolja végig, mely motívumok mutatják meg legjobban barátaival vagy családjával való kapcsolatát. Milyen színvilág jellemzi fotóit? Használjon klipartokat, és igazítsa ezek színét a felételek hangulatához.

Kis doboz csupa örömmel töltve

Egy női kéz ajándékba kapott szív alakú fotómágnest tart, melyen "Szeretlek" felirat olvasható. Több mágnes fekszik alatta az asztalon szerelmespár fotókkal.
Kicsi, de szép: az ajándékcsomagolást egy mágnes díszíti

Tipp: Használja a fotómágneseket a becsomagolt ajándékok díszítésére. Díszítheti akár magát a fotómágnes-szettet rejtő kis dobozt, de egy másik meglepetést is. Tekerjen egy kis csomagolópapírt vagy szalagot az ajándék köré, így létrehozva egy kis zsebet. Vegyen ki egy – lehetőleg feliratos mágnest – és helyezze a zsebbe. Máris kész a szívhez szóló ajándék, szívhez szóló csomagolással.

Élvezetes alkotást és ajándékozást kívánunk!